Bab Buelens toont ons haar litteken na ingrijpende operatie en heeft krachtige boodschap

door: COS
Bab Buelens
Afbeelding bron: Instagram @babmjb

Bab Buelens vertelde vorig jaar dat het notenkrakersyndroom bij haar werd vastgesteld. Daarvoor moest ze enkele maanden geleden ook onder het mes.

Aan de ingreep hield Bab Buelens een litteken van 30 centimeter op haar buik over. Dat toonde ze eind maart voor het eerst met een foto op Instagram. Wat later poseerde ze ook in een bikini uit haar zwemkledijcollectie voor Etam.

Op Instagram toont Bab nu opnieuw haar litteken. "Zeg me na: ik ben trots op wie ik word. Ik ben mijn eigen inspiratie. Ik ben vrij. Ik ben sterk. Ik ben mooi. Ik ben licht", schrijft ze.

"Ik heb deze foto op een random moment genomen vandaag. Ik heb er veel, omdat het ze onderdeel zijn van het proces zelfliefde waar ik de laatste tijd van houd. Toen ik deze foto zag, voelde ik me zo sterk en dankbaar voor het pad waarop ik zit en voor de extra we weerbaarheid die ik aan het opbouwen ben."

Babs foto kan op heel veel steunreacties rekenen. Van Fabrizio Tzinaridis, Regi Penxten en Julie Van den Steen tot Laura Tersoro, Julie Vermeire en Dina Tersago. De mooiste reactie komt natuurlijk van echtgenoot Vincent Banic. "Wat een vrouw", reageert hij liefdevol.