Barbara Sarafian over opmerkelijk voorstel aan ex-man: “Ik vroeg hem om samen nog een kind te maken”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Actrice Barbara Sarafian wordt geprezen voor haar vertolking in ‘Zillion’, de nieuwe film van regisseur Robin Pront. Daarin speelt ze vol overtuiging de alleenstaande moeder van Frank Verstraeten (Jonas Vermeulen). Een rol die dicht aanleunt bij Barbara’s persoonlijke situatie.

Ook in het echte leven is Barbara een alleenstaande moeder. In 1996 beviel de actrice van een zoon; Julian. Toen Julian amper één jaar oud was, gingen zijn vader en Barbara uiteen.

De actrice zit tot op vandaag met een knagend schuldgevoel daarover. “Ik ben er niet in geslaagd om dat kerngezin te bewaren, al was het niet mijn keuze. Ik dacht dat ik dat, naarmate ik ouder word, beter zou kunnen plaatsen. Het tegendeel is waar”, vertelt ze hierover openhartig in Nina.

Barbara heeft het vooral moeilijk dat ze haar zoon geen broer of zus heeft kunnen schenken. “Ik heb destijds aan mijn ex, toen we al uiteen waren, voorgesteld om samen nog een kind te maken. Dat was niet voor de alimentatie, maar op die manier zou Julian niet alleen geweest zijn. Mijn ex vond het geen goed idee”, besluit Barbara.