Opkomend talent Lauren Versnick ondanks het grote succes: “Ik ben niet helemaal zen en mijn gedachten malen steeds door”

door: ASX
Lauren Versnick
Afbeelding bron: VTM

Het gaat ontzettend hard voor Lauren Versnick. De ex-vriendin van Jens Dendoncker en dochter van voormalig nieuwsanker Lynn Wesenbeek maakt furore als actrice.

De oudste dochter van Lynn Wesenbeek en gewezen politicus Geert Versnick staat al jaren te boek als model. De laatste jaren timmert Lauren vooral aan haar carrière als actrice. Nadat ze eerder al een rolletje speelde in ‘Studio Tarara’ heeft het Vlaamse model nu haar eerste hoofdrol te pakken in de Streamzreeks ‘Déjà Vu – Alles is Voorbestemd’.

De toekomst lijkt Lauren toe te lachen, maar toch blijft de jonge actrice met haar beide voetjes op de grond. “Kiezen voor acteren is kiezen voor een onzeker bestaan”, klinkt het nuchter in Nina. “Ik heb nog geen zicht op wat het najaar zal brengen, ik wil in elk geval vooruit.”

“Voor de buitenwereld lijkt het alsof het me allemaal voor de wind gaat, maar ik ben niet helemaal zen en mijn gedachten malen steeds door”, bekent Lauren. Gelukkig heeft de actrice een hobby gevonden die haar tot rust brengt.

“Ik heb een ongelooflijke fascinatie voor paarden. Het zijn prachtige en slimme beesten, die voelen wanneer je een mindere dag hebt. Paardrijden verplicht je om te stoppen met nadenken over alles. Het werkt als therapie”, besluit Lauren.