Plannen Gert Verhulst en Hans Bourlon vallen in duigen: "Hadden met heleboel namen kunnen uitpakken"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Woensdag viel het doek (voorlopig) over de radiozender van Studio 100. 'Spring' moest het opnemen tegen Qmusic, Joe en Nostalgie voor drie FM-licenties. Het waren de bestaande zenders die hun licenties verlengden. 

Voor Studio 100 is het een pijnlijke zaak. De radioplannen van het bedrijf van Hans Bourlon en Gert Verhulst moeten weer worden opgeborgen. Ze hadden al een heleboel voorbereidingen getroffen.

"De voorbije tijd hebben wij natuurlijk ook al met zeer geïnteresseerde, ervaren radiomensen gepraat. Maar wat zegden die dan? Wij willen best samenwerken, maar pas van zodra jullie die FM-frequentie hebben", zegt Hans Bourlon in Het Laatste Nieuws.

"Geloof mij: met die FM-frequentie in handen hadden wij de komende maanden met een heleboel namen kunnen uitpakken." Eentje daarvan zou weleens Peter Van de Veire kunnen geweest zijn. Die gaf eerder al aan open te staan voor een gesprek.

Daarnaast zou op zaterdagochtend 'De Zotte Morgen' geprogrammeerd staan. Dat programma zou gepresenteerd worden door het olijke duo Gert Verhulst en James Cooke