Viktor Verhulst kan zijn oren niet geloven na straffe bekentenis van Hans Bourlon

door: COS
Viktor en Gert Verhulst
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst was deze week te gast in de Baardegem-special van 'Achter De Schermen'. Ook Hans Bourlon was van de partij.

"Een bijzondere herinnering die ik aan Hans heb, is de eerste keer dat ik een beetje zat was", vertelt Viktor Verhulst in de 'Achter De Schermen'-podcast. "Vader Gert sprak me aan. Ik denk dat Viktor 14, 15 jaar was", weet Hans Bourlon nog.

"'Ik denk dat we gecontroleerd hem aan de alcohol moeten wagen.' Dan zijn we met z'n drieën naar een restaurant gegaan. Een Italiaan in Grimbergen en daar hebben we hem een viertal pinten opgekapt. Toen begon hij onnozel te doen. Hij was helemaal van de wereld. Stomdronken", vertelt Hans.

"Dan hebben we hem begeleid in die dronkenschap om te zien hoever hij ging. Hij werd vrolijk. Je hebt mensen die, als ze gedronken hebben, agressief worden. Je hebt mensen die in slaap vallen, zoals ik. Maar Viktor werd ongelooflijk vrolijk."

"Deze inside wist ik niet. Dat dat een georkestreerde missie was", onthult Viktor, die zich van geen kwaad bewust was. "Ik dacht: amai, mag ik nu bier drinken. Maar het was eigenlijk een sociaal experiment."