Sarah Puttemans geeft het eerlijk toe: "Niet honderd procent mezelf"

door: COS
Sarah Puttemans
Afbeelding bron: Play4

Sarah Puttemans zal dit najaar op Play4 te zien zijn. Niet in 'De Verhulstjes', wel in 'Celebrity Masterchef Vlaanderen'.

Sarah Puttemans zal komend najaar haar debuut op Play4 maken in 'Celebrity Masterchef Vlaanderen'. Haar tv-debuut wordt het niet. De vriendin van Viktor Verhulst deed vorig jaar al mee aan het VTM-programma 'Waarheid Durven of Doen'.

"Ik weet nog dat ik toen doodging van de stress. Ik heb dat achteraf bekeken, hoe ik daarin voorkwam en dan heb ik echt wel gezien dat ik echt op was van de stress en dat ik niet echt honderd procent mezelf was. Wat nu wel het geval gaat zijn", zegt Sarah in haar vlog.

"De eerste keer weet ik nog dat ik doodging van de stress, ik was aan het shaken. Ik kon echt niet meer. Ik was ook heel erg ingesloten, terwijl ik dat totaal niet ben. Ik denk dat dat echt gewoon was door het stressniveau", aldus Sarah.

De opnames van 'Celebrity Masterchef Vlaanderen' zijn intussen al achter de rug. Naast Sarah zal ook Cath Luyten deelnemen. Wie de andere kandidaten zijn en wanneer het programma van start gaat, komen we later te weten.