Vriend geeft update over Miss België Chayenne Van Aarle na ernstig verkeersongeval

door: COS
Chayenne Van Aarle
Afbeelding bron: Instagram@chayennevanaarle

Miss België Chayenne Van Aarle is dinsdag betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval. Chayenne moest uit haar auto bevrijd worden en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

Chayenne Van Aarle had dinsdagmiddag geluncht bij haar vriend Nicolas Geniets en was onderweg naar huis van Waasmunster naar Linkeroever. Ter hoogte van afrit Kruibeke op de E17 botste Chayenne met haar wagen tegen een vrachtwagen.

Nicolas noemt het een mirakel dat Chayenne levend uit het wrak gehaald is. "Ik was even alle hoop kwijt", zegt Nicolas in HLN. Hij was naar de plek van de crash gereden en zag hoe de hulpdiensten moeite hadden met Chayenne te bevrijden.

Gezien de omstandigheden stelt Chayenne het volgens haar vriend redelijk goed. Onderweg naar het ziekenhuis was ze even in levensgevaar. Er werd gevreesd voor interne bloedingen. "Maar voorlopig is haar toestand stabiel", vertelde Nicolas dinsdagavond.

"Ze heeft serieuze verwondingen in haar aangezicht en haar oogkas is zwaar geraakt. Daarvoor komt een plastisch chirurg langs. Verder heeft ze - omdat ze gelukkig haar gordel droeg - enkel gekneusde longen, snijwonden en veel glas in haar lichaam", aldus Nicolas. We wensen Chayenne een spoedig herstel toe.