Salar heeft tip voor iedereen die wil meedoen aan 'Big Brother': "Heel belangrijk om te onthouden"

door: LHX
Salar in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Salar Abbasi Abraasi heeft er een paar heftige maanden op zitten. Na een aarzelende start schopte hij het tot favoriete 'Big Brother'-deelnemer en won hij uiteindelijk ook het programma.

Eigenlijk wilde Salar geen tactische speler zijn, maar toch raakte hij in een negatieve spiraal. "Ik dacht enkel aan het spel, en besefte het zelfs niet", vertelt hij aan Flair.

Gelukkig slaagde hij er toch in om de knop weer om te draaien. Daardoor kon hij weer plezier maken en besefte hij dat hij gewoon zoveel mogelijk van zijn tijd in het 'Big Brother'-huis moest genieten.

Voor mensen die er ook aan denken om zich in te schrijven voor het programma, heeft hij heel wat goede raad. "Blijf altijd positief, wees altijd jezelf en haal het spel en de persoon niet door elkaar", zegt hij. "Het is niet omdat iemand op je stemt, dat die persoon je haat."

Vooral op dat laatste hamert hij. "Dat is heel belangrijk om te onthouden, want als je die twee door elkaar haalt, komt er een rare sfeer in het huis en kijk je elkaar niet meer aan."