Moeder van Conner Rousseau trekt stevig aan de alarmbel over haar zoon

door: BVDO
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau nam vorige week ontslag als voorzitter van Vooruit. Zijn moeder Christel Geerts kwam in De Zevende Dag getuigen over het voorbije jaar.

“Het gaat momenteel niet goed met hem”, waren de eerste woorden van de moeder van Conner Rousseau, de ex-voorzitter van Vooruit die vorige week ontslag nam.

“Hij is altijd heel hard blijven werken en is heel professioneel geweest tot en met de persconferentie, maar daarna komt natuurlijk alles naar boven”, zei ze. “Niet alleen die zatte nacht, maar een heel jaar, je geaardheid waar je nog alle dagen verwensingen over krijgt... En ook het verdriet dat ons gezin wordt aangedaan, dat moet allemaal een plaats krijgen.”

Geerts veroordeelt de uitspraken van haar zoon en weet ook wel dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Alleen zijn er ook over Rousseau dingen gezegd die niet door de beugel kunnen. Zoals de voorzitster van groen die de uitspraken van Rousseau vergeleek met een kind doodrijden.

“Haar reactie vind ik erger dan Conners uitspraken”, klinkt het nog. “Die foute uitspraak heeft nu al drie maanden aandacht gehad. Ik denk dat er andere problemen zijn in deze wereld.”

Volgens de laatste berichten zou Rousseau ook met de dood bedreigd worden. Het parket opent een onderzoek naar die bedreigingen.