‘De pijnlijke reden waarom prins Harry en Meghan Markle uit elkaar willen gaan: Zo triest voor hun kinderen’

door: PMN
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Photonews

Het rommelt binnen het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Dat wordt al wel vaker beweert, maar nu lijkt er wel echt iets aan de hand te zijn.

Prins Harry en Meghan Markle komen niet meer overéén. Dat melden verschillende bronnen. Maar wat is de reden?

In TV-Familie lezen we dat prins Harry heel graag terug naar zijn geboorteland wil verhuizen. Hij woont nu met zijn gezin in de Verenigde Staten. Maar een verhuis is voor Meghan onbespreekbaar.

De voorbije weken verschenen er ook al berichten dat Harry in een aparte kamer zou slapen of zelfs in een appartement zou zijn ingetrokken. Het kunnen allemaal tekenen aan de wand zijn.

Die verhuis is volgens verschillende experts ook de reden waarom het zo rommelt binnen het huwelijk van Harry en Meghan. Harry is bijvoorbeeld ook alleen op zoek gegaan naar een vaste stek in Londen.

Zet Harry zijn zin door en komt er zo een einde aan zijn huwelijk met Meghan? Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Er zijn ook bronnen die beweren dat Harry op zoek is naar een investering en dan is vastgoed altijd een goede keuze.

Als Harry en Meghan echt niet meer door één deur kunnen is dat heel triest voor hun twee kinderen. De kinderen zijn trouwens nog steeds de belangrijkste zorg van Harry.