Action pakt uit met geweldig leuke aanbieding voor je huisdier

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Action pakt op zijn webshop uit met een geweldig leuke aanbieding voor wie een hond of een kat heeft. Op de webshop van de winkelketen kan je nu een slimme voederbak kopen.

De slimme voederbak zorgt ervoor dat je vanop afstand je hond of je kat eten kan geven. De voederbak heeft een inhoud van 4 liter en hierin wordt het eten goed vers gehouden door middel van een gleuf aan de bovenkant met een anti-vocht zakje.

Je kan je huisdier ook manueel eten geven door op het knopje op de voorkant te drukken. Daarnaast kan je nog andere leuke dingen met de voederbak doen want die is uitgerust met een camera met infrarood. 

Zo kan je je hond of je kat altijd in de gaten houden. De voederbak kan ook detecteren wanneer je huisdier om  eten komt en dan kan je een leuke foto maken. Bovendien is er ook een audio-functie zodat je je huisdier kan horen en er tegen kan praten.

De slimme voederbak werkt op netspanning en er hoort een smartphone-app bij. Je kan het enkel online kopen op de webshop van Action en de prijs bedraagt 69,95 euro, exclusief bezorgkosten.

 

voederbak
Afbeelding bron: Action
Tags