Delhaize heeft verrassende nieuwigheden voor op de barbecue

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Dit weekend krijgen we stralend weer, dus zal de barbecue bij veel mensen voor het eerst dit jaar aangestoken worden. Bij Delhaize zijn ze er alvast klaar voor.

De supermarktketen voorziet de klassiekers die altijd in de smaak vallen bij klanten die willen barbecueën en kondigt tegelijk een aantal nieuwkomers aan die tijdens de loop van het barbecueseizoen hun opwachting zullen maken in het aanbod.

"Voor een zonnige topweek in het barbecueseizoen rekenen we al snel op 55.000 pakketten spareribs, 2,2 ton brochettes, 5,5 ton burgers en maar liefst 15 ton worsten", laat de supermarktketen weten. "Onder de slogan 'Elk zijn BBQ' introduceren we in de loop van dit barbecueseizoen ook een aantal nieuwkomers. Die zijn gericht op originele smaaktoetsen en verschillende smaakvoorkeuren."

Zo zullen klanten kunnen genieten van voorgegaarde en gemarineerde brochettes, luxe-konijnbrochettes, Iberico chorizo-worstjes en pens van kip met dragon. Ook de vegetariërs worden niet vergeten, met een vegetarisch Greenway BBQ-pack. "Een handige veggie-verzameling om zelf een brochette samen te stellen", aldus Delhaize nog.

Volg Redactie24 nu op Instagram