Haal de lente in je tuin met deze leuke aanbiedingen uit Aldi, Lidl en Action

door: MRO
aldi lidl action

Het mooie weer is in aantocht en dan willen we allemaal weer extra aandacht besteden aan onze tuin. Daarom zetten we enkele leuke tuinaanbiedingen van bij Aldi, Lidl en Action in de kijker.

Bij Aldi kan je vanaf zaterdag 15 april terecht om een mooi Mediterraans boompje te kopen om die exotische toets aan je tuin te geven. Het boompje zit in een kweekpot en kost 14,99 euro per stuk. Het boompje is 60-75 centimeter hoog en kan in de zon/halfschaduw staan. 

boompje
Afbeelding bron: Aldi

Ook bij Lidl vind je toffe producten voor de tuin. Vanaf vrijdag 14 april kan je bij Lidl een kantelbaar ligbed kopen voor de prijs van 29,99 euro. 

Het ligbed is gemaakt van staal en is inklapbaar. Het is weer- en uv-bestendig en de afmetingen zijn 190x59,5x96 centimeter. Bovendien krijg je 3 jaar garantie.

ligbed
Afbeelding bron: Lidl

Bij Action vind je een trendy hangstoel voor de prijs van 24,95 euro. "Kom helemaal tot rust op je veranda in deze fijne hangstoel. Het macramé-design is helemaal de trend van nu", klinkt het op de website van Action.

Er zijn haken om de hangstoel te bevestigen. Het draagvermogen is 110 kg, de ruglengte is 20 cm en de zitbreedite is 59 cm.

hangstoel
Afbeelding bron: Action
Tags