Klant razend op Colruyt over producten die in promo staan: Dit antwoord kreeg hij van de supermarkt

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Colruyt is zeer ontevreden. De klant uit zijn ongenoegen op Facebook.

De klant gaat winkelen in een Colruytwinkel in Tongeren. “Hierbij wil ik Colruyt Tongeren nomineren als slechtste Colruyt-winkel van Vlaanderen en bij uitbreiding van de héle wereld”, schrijft hij.

“Nooit, NOOIT, zijn de producten die in promo in het boekje staan beschikbaar. NOOIT. En de Calimero-uitleg ‘wij zijn maar een klein winkeltje, wij kunnen niet alles volgen wat in reclame is’, is bullsh*t : Bilzen is kleiner en daar hebben ze het wél!”

“Bijvoorbeeld vorige week de goede whisky met 25% korting; deze week de wijting, en zoveel méér. Dit is een voorbeeld van bureaucratisch slecht management.”

“Waarom ik er nog kom? Ernaast ligt een goede Carrefour en voor de paar productjes die ik dan toch liever van Colruyt heb moet ik niet te ver omrijden.”

De klant kreeg ook een antwoord van Colruyt. “We begrijpen je ongenoegen hierover.”

“Het is inderdaad zo dat producten die in korting zijn, beter verkopen dan de andere producten. Onze medewerkers proberen deze voorraden zo snel mogelijk weer op te vullen.” 

“Indien je me je e-mailadres en telefoonnummer doorgeeft, dan neem ik dat graag op met de zaakverantwoordelijke van Colruyt Tongeren.”

Tags colruyt