Klanten kunnen nu bij Albert Heijn veel geld besparen: supermarktketen gaat zeer ver met promoacties

door: MRO
Albert Heijn
Afbeelding bron: Photonews

Albert Heijn blijft week na week uitpakken met sterke promoacties. Deze week titelt de folder 'Hamsterééén', klanten die meer stuks inkopen kunnen inderdaad bijzonder veel geld besparen bij de supermarktketen.

De folder van Albert Heijn staat deze week boordevol met producten waarbij je het 2e gratis krijgt. Het gaat werkelijk om tientallen producten, van voedingsmiddelen en drank tot huishoudelijke artikelen.

+ 1,5 kg Zeeuwse mosselen gratis

Wie graag mosselen eet, doet er goed aan langs te gaan bij de Nederlandse supermarktketen. De 2e gratis actie is ook van toepassing op Zeeuwse mosselen (pak van 1,5 kg) van Fish Tales. Normaal betaal je 9,99 euro voor een pak van 1,5 kg, nu krijg je dus 3 kg voor die prijs.

Verder geldt de 2e gratis actie ook voor onder meer mayonnaise van Vandemoortele, pizza's van Dr Oetker, Fuze tea, Heineken bier, maar eveneens voor pampers, verzorgingsproducten en wasmiddelen- en verzachters.

Kortom, wie de folder van Albert Heijn doorneemt en aankopen plant in functie van de vele + 2e gratis producten, kan deze week zeer veel geld besparen in de supermarkt.