Klanten kunnen nu veel geld besparen bij Kruidvat: grote kortingen en veel + gratis producten

door: MRO
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Klanten kunnen veel geld besparen bij Kruidvat. De winkelketen geeft grote kortingen op tal van producten en bovendien zijn er heel wat producten waarbij je 1 gratis krijgt bij aankoop van 1 of 2 stuks.

In de folder van Kruidvat, die geldig is tot en met 10 maart, pakt de winkelketen uit met heel wat straffe acties. Zo geldt voor alle haarstyling 2 kopen + 1 gratis en een gigapak Dreft vaatwastabletten Platinum Plus Deep Clean is nu 62% goedkoper.

Er is een 1+1 gratis actie op tal van artikelen uit de folder, waaronder Kruidvat Skin Science gezichtsverzorging, Lekker deo en lipverzorging, 7th Heaven gezichtsmasker en meer. Voor Gliss haarverzorging en FA bad, douche en deo geldt 2+2 gratis.

Parfums van topmerken aanzienlijk goedkoper

Enkele parfums van topmerken zijn nu ook aanzienlijk goedkoper te verkrijgen bij Kruidvat. Hugo Boss Man is 59% goedkoper ten opzichte van de adviesprijs en Hugo Boss Woman 68%. Calvin Klein Be voor heren koop je nu 55% goedkoper dan de adviesprijs en Nina Ricci L'air Du Temps voor dames is 67% goedkoper dan de geadviseerde prijs.

"Amai, zoveel voordeel", titelt Kruidvat vooraan op de folder en die belofte wordt ook ingelost. Klanten kunnen deze week heel wat geld besparen met de acties bij de drogisterij.

Tags kruidvat