Lidl geeft nu flinke korting op handige airfryer die zoveel meer kan

door: MRO
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Wie op zoek is naar een airfryer kan daarvoor nu terecht bij Lidl. De supermarktketen zet op zijn webshop een superhandige 9-in-1 airfryer in de promotie waar je veel meer mee kan dan met een klassieke airfryer.

Lidl verkoopt de Silvercrest Kitchen Tools airfryer 9-in-1. Het is een handige hulp in je keuken waarmee je kan frituren, grillen, braden, bakken, gratineren, roosteren, opwarmen, garen en drogen in één apparaat.

Het toestel, dat een combinatie is van heteluchtfriteuse, grill en voedseldroger, heeft een vermogen van 1800 W en de frituurmand heeft een inhoud van 1,9 liter. Het is bekend dat je in een airfryer kan frituren zonder extra olie of vet.

Dit apparaat heeft een groot kijkvenster en een eenvoudige bediening met Easy-Touch-Display en 9 vooraf ingestelde programma's. Er is een timerinstelling van 1 tot 60 minuten.

Veel toebehoren bij deze airfryer

Wat ook zeer handig is, is dat alle accessoires geschikt zijn voor de vaatwasser. De meegeleverde toebehoren zijn: 3x bak- en droogplaat (roosterplaat), 1x doorlopende plaat, 1x rotisseriespies voor kip, 1x ronde roterende mand, 1x kebab-set (voor maximaal 8 spiesen), 1x handgreep.

Dit toestel kost op de webshop van Lidl normaal 99,99 euro maar nu geniet je 30% korting, wat de prijs op 69,99 euro brengt.

airfryer
Afbeelding bron: Lidl
Tags lidl airfryer