Ontevreden klant over Lidl: “Volgens medewerkers gemakkelijk op te lossen”

door: BVDO
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Klantendiensten van supermarkten worden overspoeld met reacties. Ook op sociale media laten heel wat mensen van zich horen.

Op de Facebookpagina van Lidl Belgium laat een klant stevig van zich horen. De man is ontevreden en zegt dat de supermarktketen senioren discrimineert.

Oudere mensen hebben vaak geen smartphone en kunnen dan ook niet gebruikmaken van de kortingen die in de app zitten. “En dat is soms wel 2 tot 3 euro. Als je er gewoon vraagt, wordt je afgescheept met een smoes.”

De man spreekt van discriminatie, terwijl de korting gewoon aan iedereen gegeven kan worden. “Ze kunnen het makkelijk oplossen zelfs volgens hun eigen medewerkers, ik ben heus niet de enige zonder die app.”

Over de app komen er geregeld negatieve reacties binnen. Opvallend is dat Lidl op heel wat zaken reageert, maar niet als het over de app gaat, zo stellen heel wat mensen vast.

Het feit is dat Lidl de app, net als getrouwheidskaarten van andere supermarkten, gebruikt om het aankoopgedrag van klanten in beeld te brengen.

Tags app lidl