WhatsApp komt met vernieuwing waarop veel gebruikers al zaten te wachten

door: STS
WhatsApp
Afbeelding bron: Pixabay

Meta blijft de populaire chat-applicatie WhatsApp verbeteren en van updates voorzien. Dit keer gaat het om nieuwe versie van de app voor Apple Mac-gebruikers.

Eerder dit jaar werd er al een nieuwe WhatsApp-app voor Windows-desktop gelanceerd. "En nu bieden we dezelfde verbeterde ervaring aan Mac-gebruikers", klinkt het.

Er zijn heel wat aanpassingen doorgevoerd, zo blijkt. "Met de nieuwe WhatsApp-app voor Mac kun je nu voor het eerst groepsgesprekken voeren vanaf je Mac, met maximaal acht mensen in videogesprekken en maximaal 32 mensen in audiogesprekken."

"Je kunt nu deelnemen aan een groepsgesprek nadat het is gestart, je belgeschiedenis bekijken en ervoor kiezen om meldingen over inkomende oproepen te ontvangen, zelfs als de app is gesloten."

"De app is opnieuw ontworpen zodat deze vertrouwd voelt voor Mac-gebruikers, waardoor je sneller meer gedaan krijgt als je WhatsApp gebruikt op een groot scherm. Je kunt nu eenvoudig bestanden delen door ze te slepen naar een chat en je kunt meer van je chatgeschiedenis bekijken."

Mac-gebruikers kunnen de verbeterde versie van de app downloaden via Whatsapp.com of via de Apple App Store.