Enorm veel ergernis bij de mensen: "Álles doen ze om geld uit de auto te slaan"

door: STS
Verkeer - uitstoot
Afbeelding bron: Photonews

Wij stelden op onze Facebook-pagina de vraag: "Wat vind jij van het parkeerbeleid in jouw stad, of de stad waar je het dichtst bij woont?" De meeste mensen zijn niet tevreden, zo blijkt.

"Alles doen ze om geld uit de auto te slaan. Het kost te veel en er zijn te weinig parkeerplaatsen", vindt Gerda.

"We mijden de stad, en zeker de stad Halle", laat Andre weten.

"In Tienen is het een echte ramp, en dan zijn er veel straten terzelfder tijd afgesloten wegens werken", merkt Lucie op.

"Een methode om geld te innen. En dan is er nog zelden plaats, schandalig. Zelfs voor werkend personeel in de stad is er nog geen gratis parking meer", meldt Gert.

"Het laat te wensen over en het is veel te duur op sommige plaatsen", vindt Rosella.

"Ik ga niet meer met de auto naar het centrum", klinkt het bij Willy.

"Leuven is verschrikkelijk. We gaan alleen naar de stad wanneer we niet anders kunnen. Veel te duur en één grote chaos", schrijft John.

"Stad Hasselt is een grote ramp. N-VA en de groenen zijn de stad helemaal dood aan het maken", vindt Mark.

"Voor ouderen liggen de gratis parkings te ver van het centrum. De meeste senioren parkeren niet graag ondergronds. Parking genoeg, maar veel te duur", vindt Gemma.

"Mechelen vind ik het ergste. Wat een miserie, en met de fiets ben je zo verongelukt op die geweldige kasseien", zegt Bart.

"Ik heb er eerlijk gezegd geen probleem mee en zeer duur vind ik het ook niet. Als je je auto een hele dag kwijt moet om te gaan werken is dat natuurlijk wat anders", schrijft Christiane.

"Wij wandelen of rijden met de fiets, geen problemen mee. Dat zouden beter wat meer mensen doen", raadt Karel aan.