Cyriel Dessers vertelt waarom hij Rangers boven Belgische topclubs verkoos

door: AVL
Cyriel Dessers
Afbeelding bron: Photonews

Cyriel Dessers speelt volgend seizoen bij Rangers. De Schotse topploeg plukte de Belgische Nigeriaan weg bij het Italiaanse Cremonese, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Serie B.

Het avontuur in de Serie A zit er dus na één seizoen al op voor Dessers. De 28-jarige spits was in 26 competitiewedstrijden goed voor zes goals en twee assists maar wist daarmee de degradatie van zijn ploeg niet af te wenden.

Naast Rangers, genoot Dessers de afgelopen weken ook interesse van niet nader genoemde ploegen uit Nederland en België. De voormalige spits van Racing Genk legde deze aanbiedingen echter naast zich neer en gaf de voorkeur aan de Schotse competitie.

Ik ben vooral heel blij met mijn keuze voor Rangers. Alles aan deze club is groot. Het stadion, de stad, de druk", verklaart Dessers zijn keuze. "Sinds enkele maanden waait hier een nieuwe wind en daar wil ik erg graag deel van uitmaken."

"De laatste jaren heb ik veel zaken op mijn bucketlist kunnen afvinken. Wel, ik heb al een beker gepakt, maar ik zou ook graag eens een league title winnen, zoals ze dat hier zo mooi zeggen. Dat hoop ik hier dit seizoen al te verwezenlijken", besloot de viervoudige Nigeriaans international.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24