Dimitri de Condé spreekt over lot van Storck en Dessers bij Racing Genk

door: BVDO
Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

De play-offs moeten nog beginnen, maar bij Racing Genk kijken ze al vol naar volgend seizoen. De ploeg wil scoren in 1A.

Racing Genk kan via play-off 2 nog een Europees ticket afdwingen, maar volgens Head of Football Dimitri de Condé zou het geen ramp zijn als het niet lukt.

“Bepaalde individuen zijn niet meer welkom”, zegt de Condé aan Het Laatste Nieuws. Hij noemt geen namen, maar zegt wel ontgoocheld te zijn in de inzet van bepaalde pionnen.

Een terugkeer van Cyriel Dessers is zeker een optie voor de Condé. Een maand geleden is met de speler, die verhuurd wordt aan Feyenoord, gesproken. Tot 1 juni heeft zijn Nederlandse ploeg de kans om de aankoopoptie van 4 miljoen euro te lichten, maar wellicht gebeurt dat niet.

Over en met trainer Bernd Storck is er nog niet gesproken. “Voorzitter Peter Croonen en ik zitten weldra samen om te bekijken hoe we alles zien. We beseffen dat het ook geen makkelijke opdracht is geweest voor deze trainer”, besluit de Condé die vermoedt dat Storck zelf zal beslissen of hij blijft of niet.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24