Eden Hazard naar Anderlecht? Transferjournalist geeft update over situatie

door: BVDO
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Na de komst van Thorgan Hazard bij RSC Anderlecht wordt ook broer Eden aan de ploeg gekoppeld. Maar wat is daar van aan?

Eden Hazard ontbond eind vorig seizoen zijn contract bij Real Madrid dat normaal nog één seizoen zal lopen. Tot nu toe heeft hij nog altijd geen nieuwe ploeg.

Veel mensen denken dat Hazard niet meer zal voetballen, maar van die pensioengedachte is transferjournalist Fabrizio Romano helemaal nog niet overtuigd.

“Er wordt veel gespeculeerd over Eden Hazard, die een free agent blijft, maar op dit moment ben ik van niets concreets op de hoogte. Er gaan veel geruchten rond, maar er is nog niets officieel, omdat Hazard momenteel nog steeds met zijn familie en zijn naasten in gesprek is over zijn pensioen”, klinkt het bij Caughtoffside.

“Stoppen is voor Hazard een concrete mogelijkheid, maar het is nog geen definitieve beslissing. Ik denk dat als we het hebben over een grote beslissing als deze voor een belangrijke speler als Hazard, ik graag respectvol wil zijn. Het is de speler die moet beslissen en communiceren.”