Filip Joos ergert zich na opvallende actie Kasper Schmeichel: “Waarom doe je dat?”

door: AVL
Kasper Schmeichel
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht pakte op het einde van de transferperiode uit met een verrassing van formaat door Kasper Schmeichel naar het Lotto Park te halen.

De komst van Schmeichel zorgt voor heel wat onduidelijkheid rond de positie van Maxime Dupé die eerder deze zomer al als eerste doelman werd binnengehaald. Na de blunder van Dupé in de wedstrijd tegen KV Kortrijk afgelopen weekend lijkt zijn positie nog meer ter discussie te staan.

Schmeichel lijkt de voorkeur te genieten van zijn landgenoten Brian Riemer en Jesper Fredberg. Dit gevoel werd tijdens de wedstrijd tegen Kortrijk ook versterkt door het feit dat Schmeichel in de tribune plaatsnam naast de CEO. Een actie waarvoor hij op weinig begrip kan rekenen van analist Filip Joos.

"Begrijp je dat je dit doet als nieuwkomer?",stelt Joos zich de vraag in Extra Time. "Waarom zit je naast Fredberg? Waarom doe je dat? Waarom zit je naast je baas bij je eerste match? Waar hij dan wel had moeten zitten? Niet daar. Het speelt dan nog meer in het hoofd van Dupé."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24