Hans Vanaken spreekt razend ambitieuze woorden uit onmiddellijk na titel van Club Brugge

door: MRO
Hans Vanaken - charles De Ketelaere - Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge won zondagnamiddag op het veld van Antwerp en pakte zo zijn derde landstitel op rij. Hans Vanaken was bijzonder tevreden, maar steekt nu al zijn ambitie voor volgend seizoen niet onder stoelen of banken.

De huidige generatie komt in de geschiedenisboeken van Club Brugge met drie landstitels op rij. Hans Vanaken zorgde voor de ommekeer in de wedstrijd tegen Antwerp door de gelijkmaker tegen de touwen de trappen vanop de stip.

Het feestje op de Bosuil werd eerder bescheiden gehouden, maar de titel zal uitbundig gevierd worden op Jan Breydel. "Hopelijk komen de supporters massaal naar Jan Breydel zodat we er daar een fantastisch feest van kunnen maken", aldus Vanaken bij Eleven Sports.

De spelmaker is blij dat hij deel uitmaakt van het team dat Club Brugge drie titels op rij bezorgde, maar dat tempert zijn ambitie niet. Hij laat nu al verstaan dat hij volgend jaar voluit voor een vierde opeenvolgende titel wil gaan.

"Op momenten als vandaag moet je niet bezig zijn met het feit dat het nu drie titels op rij zijn, de enige focus moet op de match liggen. Nu kunnen we wel zeggen dat we in de geschiedenis komen met drie titels op rij. Maar ik zou er ook graag vier van maken volgend jaar."