Is het verhaal van Onuachu bij Racing Genk nu echt helemaal voorbij? Van den Brom legt het uit

door: BVDO
John van den Brom
Afbeelding bron: Photonews

In de Supercup en op de eerste speeldag stond Paul Onuachu aan de aftrap bij Racing Genk. Tegen KV Oostende was dat niet het geval.

Geen Paul Onuachu bij Racing Genk aan de aftrap tegen KV Oostende. Dat vraagt toch een woordje uitleg van John van den Brom.

"Ik heb heel de week met Paul getraind. In mijn ogen was hij niet klaar om te spelen. Toen ik hem daarmee confronteerde, bevestigde hij mijn vermoeden. Hij gaf aan dat hij niet 100 procent fris in zijn hoofd was. Met iemand als Cyriel Dessers achter de hand is de keuze dan snel gemaakt", zei Van den Brom op de persbabbel na de nederlaag tegen de kustploeg.

Dessers speelde een sterke wedstrijd, maar wist jammer genoeg zijn doelpuntje niet mee te pakken. Tot overmaat van ramp gingen de Limburgers met 3-4 onderuit tegen KV Oostende.

John van den Brom is ervan overtuigd dat dit niks met de zomermercato te maken heeft. "Dit heeft niets met een transfer te maken, maar die jongen is niet fris in zijn hoofd. En dat kan! Als een extravert iemand als Paul niet meer lacht, dan weet je dat er iets niet goed zit.”