Keert Onuachu terug naar Racing Genk? Dimitri De Condé zegt waar het op staat

door: JDH
Dimitri De Condé
Afbeelding bron: Photonews

Racing Genk is nog op zoek naar versterking. Er zijn al langer geruchten over Paul Onuachu, Head of Football Dimitri De Condé spreekt zich er nu over uit. 

Paul Onuachu vertrok in januari bij Racing Genk voor zo'n 18 miljoen euro en trok naar het Engelse Southampton. Maar de Nigeriaan kon er niet doorbreken en degradeerde ook nog eens met de ploeg uit de Premier League. 

Een terugkeer naar Racing Genk waait nu al enkele weken rond. Maar Head of Football Dimitri De Condé is bij Het Nieuwsblad duidelijk over een mogelijke terugkomst. "'Paul is een speler die wij opvolgen, maar ook niet de enige.''

"Het is geen gemakkelijk, maar wel een heel duur dossier", benadrukte De Condé ook nog. Racing Genk zal dus echt diep in de buidel moeten tasten voor een mogelijke terugkeer van de Nigeriaanse spits. 

Bij Genk willen ze de juiste keuze maken en geen overhaaste beslissingen maken om Onuachu koste wat het kost terug te halen naar Limburg. Wat nu ze uitgeschakeld zijn in de Champions League, kan Genk niet meer rekenen op het grote geld daarvan.