Leegloop bij Anderlecht: maar liefst drie talenten op weg naar de uitgang

door: AVL
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Na de komst van spits Kasper Dolberg hoopt Anderlecht zijn ploeg de komende weken nog meer te versterken. Ook aan uitgaande zijde staat er echter heel wat te gebeuren bij de recordkampioen.

Anderlecht nam eerder deze week al afscheid van Bart Verbruggen, die een toptransfer versierde naar het Engelse Brighton, en Kirstoffer Olsson, die definitief de overstap maakte naar het Deense Midtjylland. Paars-wit dreigt de komende weken nog meer spelers kwijt te raken.

Maar liefst drie jeugdproducten lijken binnenkort de deur van het Lotto Park achter zich dicht te trekken. Concreet gaat het om Noah Sadiki, Lucas Stassin en Kylian Sardella. Sadiki kreeg heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar stadsgenoot Union. Ook het Burnley van Vincent Kompany toont interesse.

Lucas Stassin flirt dan weer al een tijdje met KVC Westerlo waar Jonas De Roeck hem graag wil inlijven. Het paars-witte bestuur zou ook niet overtuigd zijn van de kwaliteiten van de 18-jarige spits. Tot slot is er nog Kilian Sardella die na enkele jaren in de A-kern aast op meer speelminuten. Ook hij overweegt daarom een vertrek.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24