Met deze harde woorden kraakt internationale pers Romelu Lukaku helemaal af

door: BVDO
Romelu Lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku was na de rust heel aanwezig bij de Rode Duivels. Hij slaagde er echter niet in om te scoren tegen Kroatië.

Romelu Lukaku leek in onze ogen een heel welgekomen versterking voor de Rode Duivels. Hij dwong kansen af, maar scoorde niet. Toch inspireerde hij de Rode Duivels.

De internationale pers dacht daar echter helemaal anders af. De Rode Duivel wordt genadeloos afgekraakt door verschillende kranten.

"Wat als er een LVP, ofwel Least Valuable Player, kon verkozen worden? Dan was dat zonder enige discussie Lukuku. Hij gaf een masterclass hoe je ervoor zorgt dat miljoenen Belgen maandenlang nachtmerries zullen hebben.” (AS, Spanje)

“Was zijn demonstratie aan kansen afwerken de slechtste ooit in de geschiedenis van het WK? Het zou zomaar kunnen. België had slechts één goal nodig om door te gaan, Lukaku liet vier heldere kansen liggen” (Sky Sports, Engeland)

“Na zijn invalbeurt woog hij meteen op de verdediging. Maar zonder zijn missers, had België zich wel gekwalificeerd.” (L’Equipe, Frankrijk)

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24