Rik De Mil stelt zijn eisen voor toekomst bij Club Brugge

door: BVDO
 Rik De Mil
Afbeelding bron: Photonews

Rik De Mil neemt momenteel de honneurs waar als hoofdtrainer van Club Brugge. Toch is duidelijk dat hij die job volgend jaar niet meer zal uitoefenen.

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Wat er nu ook gebeurt, Rik De Mil is volgend jaar geen hoofdtrainer meer bij blauwzwart. In een gesprek met Vincent Mannaert heeft De Mil zijn intenties voor volgend seizoen al duidelijk gemaakt. Dat gebeurde toen hij overnam van Scott Parker.

“Daarom heb ik aan Vincent gezegd, toen ik overnam: 'Op het einde van het seizoen, wat jullie ook beslissen, als dat binnen de context is van de technische staf van de eerste ploeg van Club Brugge, dan euh... is dat goed voor mij.' Ik ben hier graag”, citeert Het Laatste Nieuws hem.

Hij wil dus perfect assistent zijn van Club Brugge, maar de stap terug naar de jeugd en Club NXT ziet hij niet meer zitten. Eventueel verlaat hij Brugge ooit om in een kleinere club eerst trainer te zijn en dan zoals Philippe Clement terug te keren naar het Jan Breydelstadion.