VTM

Ai! An Lemmens vindt pijnlijke fout in flyer van N-VA

door: LHX
An Lemmens
Afbeelding bron: Instagram @anlemmensofficial

Net als alle andere Belgen moet An Lemmens de komende week beslissen op wie ze op 9 juni gaat stemmen. Daar kunnen de flyers van de verschillende partijen misschien bij helpen...

In haar Instagramverhaal deelt An Lemmens beelden van een flyer van N-VA. Het is Jolien Wittemans, lid van Jong N-VA, die op de voorkant staat. 

"Kies voor jou lokale jongere!", staat erbij. De oplettende lezer heeft meteen door dat er een grote spellingsfout in staat. Het moet uiteraard 'jouw' zijn, met een 'w'.

Wanneer An de achterkant van de flyer toont, blijkt dat het helaas niet om een eenmalige typfout gaat. "Het beleid van morgen begint bij jou stem hier én vandaag", staat er immers te lezen. Ook dáár is de schrijver een 'w' vergeten.

"Het beleid mag misschien eens beginnen met een begrip van de Nederlandse taal", grapt de VTM-presentatrice. "Het beleid mag ook deze (versleten, doch nog steeds duidelijke en geldende) sticker op mijn brievenbus respecteren", voegt ze daar nog aan toe. Op de sticker in kwestie staat dat ze geen reclame wil ontvangen. Dat kan beter, N-VA...

Tags An Lemmens