VTM

De echte reden waarom Jelmont deelneemt aan 'B&B zoekt lief' onthuld: "Mijn mond viel open"

door: LHX
Ingrid en Jelmont
Afbeelding bron: VTM

Een van de B&B-uitbaters die in 'B&B zoekt lief' zijn kans waagt, is de Nederlander Jelmont. Hij woont in Portugal en heeft een zwak voor Vlaamse vrouwen.

Jelmont kende geen succesvolle start in 'B&B zoekt lief'. Met Ingrid was er totaal geen klik. Sterker nog, het botste nogal tussen hen.

In Dag Allemaal doet Ingrid haar verhaal. Ze klaagt onder meer dat ze bij Jelmont de hele week oud brood moest eten, dat zijn B&B een rommeltje was en dat hij helemaal geen interesse toonde in haar en de andere vrouwen.

Dat laatste vond ze heel vreemd, maar inmiddels begrijpt ze waarom. Achteraf kwam ze namelijk te weten waarom hij precies deelnam aan het programma.

"Mijn mond viel open. 't Was voor een weddenschap met Belgische vrienden van hem die daar in de buurt een restaurant uitbaten. Die vriend had gezegd: 'Als jij aan B&B zoekt lief durft mee te doen, dan krijg je van mij een fles champagne.'" Ze is dan ook erg verontwaardigd. "Ik voel me gebruikt."

Jelmont zelf bevestigt dat zijn 'B&B zoekt lief'-avontuur begon als een weddenschap, maar hij benadrukt dat hij er weldegelijk voor openstaat om een nieuwe liefde te leren kennen. "Ik vond het een leuke en bijzondere ervaring, al was alleen de klik met Ingrid wat minder", klinkt het bij hem.