VTM

Grote verrassing bij 'Tien Om Te Zien': Willy Sommers en Anne De Baetzelier presenteren naast deze twee jonge gezichten

door: COS
Anne De Baetzelier en Willy Sommers voor 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM
Aaron Blommaert, Anne De Baetzelier, Willy Sommers en Laura Tesoro voor Tien Om Te Zien
Afbeelding bron: VTM

Op woensdag 25 augustus wordt er in Middelkerke een nieuwe eenmalige aflevering van 'Tien Om Te Zien' ingeblikt. Die komt er na het grote succes van het VTM-programma 'Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X'.

Dat Willy Sommers en Anne De Baetzelier zouden terugkeren als hosts van de muziekavond wisten we al, maar ze zullen er niet alleen voor staan. Ze krijgen versterking van Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Voor Aaron, die we kennen als Raven uit 'Familie' wordt het zijn presentatiedebuut. "Ik ben vooral heel erg nederig op dit moment. Dat VTM mij dit toevertrouwt geeft me enorm veel goesting om er echt hét muziekevent van het jaar van te maken", klinkt het bij Aaron.

Ook Laura kijk ernaar uit om 'Tien Om Te Zien' van zo dichtbij mee te maken. "Enerzijds omdat TOTZ eigenlijk van voor mijn tijd is en ik het dus nooit heel bewust beleefd heb", luidt het bij Laura. 

"Anderzijds omdat het al zo lang geleden is dat er zoveel artiesten op één podium stonden. Ik kijk alvast uit naar deze muzikale topavond, volgens mij is dat exact wat we nu nodig hebben!", aldus Laura Tesoro