VTM

Jan Paternoster weet het zeker over 'The Voice Van Vlaanderen': "Groot verschil met vorige seizoenen"

door: STG
Mathieu Terryn en Jan Paternoster.jpg
Afbeelding bron: VTM

Gisteren konden we Jan Paternoster weer aan het werk zien in de tweede Blind Auditions van 'The Voice Van Vlaanderen'. De reacties op zijn debuut als coach zijn allemaal positief te noemen. Ook nieuwkomer Mathieu Terryn kan op lovende commentaren rekenen. Zij nemen de fakkel over van Niels Destadsbader en Tourist LeMC.

Begin december vorig jaar maakte VTM bekend dat er een opmerkelijke wissel zat aan te komen voor de coaches in het achtste seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen'. Enkel vaste waarden als Koen Wauters en Natalia bleven behouden. Ook Laura Tesoro - die afgevallen kandidaten een tweede kans biedt is er terug bij.

Toch is er volgens Jan Paternoster een groot verschil met de vorige edities. “Toen hadden de coaches een eerder gelijklopend muzikaal gehoor. Daar is niets verkeerd mee, maar Mathieu en ik zorgen dit keer wel voor meer diversiteit". Niet alleen op muzikaal vlak zijn er volgens Jan verschillen, ook qua persoonlijkheid verschillen de coaches van elkaar. Al wil hij wel benadrukken dat het goed klikt tussen de coaches. 

"Ik had Koen en Natalia nog nooit écht gesproken. Tot nu. En ik amuseer me enorm met hen. Het zijn twee pure, oprechte mensen. Maar goed: natuurlijk hebben we op sommige momenten gevochten voor een kandidaat. Het zou anders maar saai zijn", aldus Jan.