VTM

Jana verontwaardigd door Christiaan in 'Blind Getrouwd': "Ik dacht dat ik de moeilijke was"

door: COS
Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Als 'Blind Getrouwd' na vorige week op één koppel geld hadden moeten zetten, dan zou dat bij velen wellicht Jana en Christiaan zijn. Zij zijn sinds hun huwelijksreis erg close geworden.

Deze week is er plots toch sprake van een kink in de kabel. Christiaan en Jana wilden plannen maken, maar merkten plots dat ze het allebei wel héél druk hebben. Ook de afstand tussen Lokeren en Geel maakt het niet makkelijk voor het koppel.

Jana had al een paar keer aangegeven dat ze die afstand wel een grote hindernis vindt. En nu bleek plots dat ook Christiaan die afstand niet echt ziet zitten. "Toen dacht ik van: Maar allee, waar was dat al die tijd? Ik dacht dat ik de moeilijke was en dat ik het somberder inzag, maar eigenlijk ziet hij het ook niet zo rooskleurig in."

De afstand kan op termijn een probleem worden, maar tijdens het experiment willen Christiaan en Jana daar nog niet te veel aan denken. "Wij hebben besloten dat we de afstand en zo gingen lossen, dat we gingen proberen om ons nu nog te amuseren en te zien wat het gevoel dan zegt", besluit Jana.