VTM

Kenji en Shania enorm gefrustreerd door wat ze te horen krijgen van Sam Gooris

door: STG
sam gooris
Afbeelding bron: Photonews

In een nieuw avontuur trekt Sam Gooris met zijn gezin naar Amerika. Op de eerste dag van het avontuur loopt het dan ook al grondig mis.

Gisteren konden we voor het eerst opnieuw genieten van de avonturen van Sam Gooris en zijn gezin. In het nieuwe seizoen van 'Expeditie Gooris' trekken ze naar Amerika.

Wanneer Sam er met zijn gezin voor het eerst op uittrekt, komt het in de auto al snel tot een verhitte discussie. Shania en Kenji besluiten om Nederlandstalige muziek op te zetten in de auto. "Komaan, zwans niet,  altijd die muziek hier niet hé", zegt Sam licht geïrriteerd.

"Je moet goed weten, ik respecteer alle muziekgenres. Ik sta daar allemaal voor open, maar dan waren ze daar met hun Hollandse rap. Je gaat me dat toch geen 14 dagen lappen?", vraagt Sam zich af.

"Papa haat alles wat niet Michael Jackson, Bon Jovi of U2 is", zegt Shania. "Maar wij willen ook onze muziek luisteren." Dan wordt papa daar ambetant van, want hij kent dat niet en hij vindt dat brol. Het moet niet altijd je goesting zijn", besluit ze.