VTM

Kenji Gooris moet fans teleurstellen: "Niks voor mij!"

door: LHX
Expeditie Gooris in Japan
Afbeelding bron: VTM

In 'Expeditie Gooris' is al voor de derde keer te zien hoe het gezien van Kelly Pfaff en Sam Gooris samen op reis gaan. Dit keer trekken ze naar Japan.

Onder de professionele begeleiding van reisleidster Kelly Pfaff dompelt de familie Gooris zich helemaal onder in de Japanse cultuur en gewoonten. De hypermoderne supersteden, adembenemende natuur en eeuwenoude tradities doen hun monden meer dan eens openvallen.

Ook Kenji Gooris is er met veel plezier weer bij. Hij amuseert zich enorm en heeft absoluut geen problemen met de camera's op reis. "Ik groeide letterlijk op tussen de camera's dus ik ben dat gewoon", zegt hij in een gesprek met Flair.

Of dat betekent dat hij, net als zijn ouders, ook ambities heeft in de showbizz? "Niet onmiddellijk. Als er iets tofs op m'n pad komt, zal ik zeker geen nee zeggen."

Een programma rond sneakers, bijvoorbeeld, zou helemaal zijn ding zijn. "Maar ik focus me momenteel volop op mijn studies als grafisch designer."

Fans van Kelly en Sam kunnen hun hoge verwachtingen het best al maar opbergen. Modellenwerk zoals Kelly of een zangcarrière als die van Sam zit er niet meteen in.

"Dat is allebei niks voor mij!", klinkt het resoluut bij Kenji. "Ik kan niet zingen en model wroden is ook niet aan mij besteed." Jammer!