VTM

Kijkers van 'Expeditie Gooris' is iets opgevallen bij Shania en Kenji

door: LHX
Expeditie Gooris
Afbeelding bron: VTM

De voorbije jaren trok het gezin van Kelly Pfaff en Sam Gooris in 'Expeditie Gooris' al door Europa en de Verenigde Staten. In het derde seizoen verkennen ze Japan.

De reis naar Japan kreeg Sam Gooris cadeau van Kelly Pfaff, voor zijn vijftigste verjaardag. De afgelopen maanden konden de kijkers van 'Expeditie Gooris' hun doldwaze avonturen in het land van de rijzende zon volgen op VTM 2.

Dat is opnieuw een groot succes geweest. Op sociale media komen er massaal veel positieve commentaren.

"Ik reisde met jullie mee en heb genoten", schrijven de kijkers onder meer. "Zo jammer dat het gedaan is. Ik heb er weer zo van genoten, jullie zijn fantastisch."

"Jullie zijn geweldig, hopelijk komt er nog een seizoen", klinkt het ook. "Bedankt om ons op deze manier Japan te laten leren kennen. Hopelijk vlug weer een nieuwe reis."

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Op Instagram deelt Kelly een hele reeks foto's van de trip, die eveneens op enthousiaste reacties onthaald worden. Er is één foto die er voor velen uitspringt: die waarop Shania Gooris haar broer Kenji Gooris innig omhelst.

Het lijkt erop dat hun goede relatie veel mensen is opgevallen. "Wat een toffe foto van broer en zus", wordt er gereageerd. "Zo mooi, broer- en zusterliefde." "Broer en zus zijn zo grappig samen. Jullie mogen fier zijn.