VTM

Na de reünie in Familie: mogen fans binnenkort ook deze personages terug verwachten?

door: WVDS
Familie
Afbeelding bron: VTM

De seizoensfinale van Familie was zoals gewoonlijk heel spannend en explosief, hoewel dat laatste even op hold werd gezet. Booswicht Bert, die constant zijn vinger op de knop van de bom hield, bedacht zich toen Louise, zijn dochter, binnenwandelde.

Ondertussen zijn er voor het volgende seizoen ook nieuwe vooruitzichten voor de fans van de serie. Er zijn een aantal personages die de fans hebben moeten missen, komen zijn terug en op welke manier?

Zullen deze personages terugkeren in Familie

In het nieuwe seizoen zullen er mogelijk enkele comebacks zijn. Yoko, een rol gespeeld door Cyra Gwynth, zou volgens haar maar tijdelijk zijn. Momenteel werkt ze ook al mee aan nieuwe afleveringen, schrijft Het Laatste Nieuws.

Een nog interessantere terugkeer mogen de fans mogelijk ook verwachten van Niko, een rol mooi neergezet door Jo Hens. De acteur drukte zelf even de pauzeknop in bij Familie om andere dingen in het theater te kunnen doen.

Rond zijn nieuwe introductie rijzen er wel veel vragen. Gaat hij alleen of met ex Sam (Tinne Ceuppens) en baby Juul zijn nieuwe opwachting maken? Dat is nog maar de vraag.

Tags