VTM

Natalia krijgt speciale opdracht van VTM waar ze in de wolken mee is

door: PMN
Afbeelding bron: VTM

Natalia zagen we vrijdag voor de laatste keer dit seizoen als coach in ‘The Voice’. Ze heeft van VTM intussen ook een speciale opdracht gekregen.

Natalia zal dit najaar een jurylid zijn in het programma ‘K2 zkt K3’. Natalia en Samantha vormen de hoor-jury en beoordelen enkel en alleen de stem en het zangtalent van de kandidaten. Zij jureren dus blind. In de zie-jury zijn Ingeborg en Gordon enkel aangewezen op hun ogen. 

Zij horen de audities niet, maar oordelen over de performance én de K3-factor van de kandidaten. Enkel wanneer alle vier de juryleden positief zijn over een kandidaat, mag die door naar de publieksjury. 

Honderd willekeurige Vlamingen en Nederlanders van allerlei leeftijden beslissen daar wie door mag naar de studioshows. Want daarin is alleen voor de allerbeste K3’tjes in spe een plek weggelegd.

Natalia is blij dat VTM aan haar gedacht heeft. “Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de jury. K2 Zoekt K3 is een wedstrijd waar een gegarandeerde carrière aan vasthangt”, zegt de zangeres.

“Deze nieuwe K3 wordt ook de K3 waar Bobbi-Loua mee zal opgroeien. Ook dat is een fijne bedenking. Ik kijk er enorm naar uit!”

Tags Natalia