VTM

Sam Gooris geeft antwoord op veelgestelde vraag over ‘Expeditie Gooris’: “Moeten de mensen niets wijsmaken”

door: PMN
Expeditie Gooris
Afbeelding bron: VTM

Het recente seizoen van ‘Expeditie Gooris’ was opnieuw een schot in de roos. Dit keer trok Sam Gooris met zijn gezin naar Japan. Het was het derde seizoen van het programma.
 

Expeditie Gooris’ kon week na week rekenen op uitstekende commentaren. De fans hebben genoten van dat derde seizoen. Ze hopen op een vierde seizoen.

Er zijn ook heel wat critici die beweren dat er verschillende dingen in scène gezet zijn. Sam Gooris geeft daar een duidelijk antwoord op. Hij doet dat in de podcast ‘Welcome to the AA’.

Sam Gooris: "Ik doe niets opnieuw voor de camera"

Sam en zijn gezin worden tijdens hun trip op de voet gevolgd door een cameraploeg. “Ze mogen filmen wat ze willen, maar als ze iets niet hebben, doen we het niet opnieuw. Daar gaan we niet mee beginnen.”

De zanger denkt ook dat mensen het niet fijn zouden vinden mochten ze dingen in scène zetten. “De mensen voelen dat ook als je dingen in scène gaat zetten. Je moet die niets wijsmaken. Eerlijkheid duurt het langst.”

Al zal het gezin van Sam ook wel rekening houden met de cameraploeg. “Als we naar een locatie gaan wachten we wel op tweehonderd meter van hen”, vertelt Sam. “Wanneer ze zeggen klaar te zijn, vertrekken we.”