VTM

Shania Gooris doet erg verrassende uitspraak over haar toekomst

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

In de nieuwe reeks van 'Expeditie Gooris', trekt Sam met zijn gezin naar Amerika. Uit de eerste aflevering blijkt dan ook dat ze het ontzettend naar hun zin hebben.

Sinds dinsdag kunnen we weer wekelijks genieten van de avonturen van de familie Gooris. In 'Expeditie Gooris' nemen ze ons dit jaar mee naar de USA. Het waren uiteindelijk Shania en Kenji die de bestemming voor het tweede seizoen mochten kiezen.

In een interview met Het Laatste Nieuws doen ze dan ook een opvallende uitspraak over hun toekomst. 

"Ik woon graag in België. Als mijn ouders en de rest van de familie mee zouden verhuizen naar Amerika, dan zou ik wel mee emigreren. Maar in ­Vlaanderen is het eten niet ­alleen gezonder en lekkerder, ook onze gezondheidszorg is beter geregeld", zegt Kenji.

"Ik heb stiekem ­altijd een American dream ­gehad", zegt Shania. "Als ik niet logisch of ­realistisch moest denken, zie ik mezelf nog wel een tijdje in New York wonen. Naar het schijnt zijn de New Yorkers ­supersympathiek."

Al beseft ze ook dat er wat nadelen zijn aan verhuizen naar Amerika. "Het enige spijtige is dat alles daar peperduur is. Maandelijks 3.000 à 5.000 euro betalen voor een kleine studio is geen uitzondering in New York. Sorry, dat vind ik er zwaar over", besluit Shania.