VTM

Shania Gooris doet hallucinante ontdekking: "Niet Normaal!"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van 'Expeditie Gooris'. Regelmatig op televisie komen brengt dan ook heel wat nadelen met zich mee.

Vorig jaar maakte de familie Gooris voor het eerst een roadtrip door Europa. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg. Ze trekken naar de USA. De komende weken kunnen we hun avonturen dan ook van dichtbij volgen in 'Expeditie Gooris'.

Shania en Kenji reageren in een dubbelgesprek met Het Laatste Nieuws over hun avontuur. Het was niet normaal”, zegt Shania. “Iedereen is zo vriendelijk. Hier bij ons zijn we precies niet meer gewoon om tegen iedereen goeiedag te zeggen, daar doet iedereen het. Maar het is ook zo groot."

Al brengt die bekendheid ook heel wat nadelen met zich mee. "Echt, je kan niet geloven wat je allemaal binnen krijgt via sociale media”, schudt ze het hoofd. “Piemels, poepen, borsten... noem maar op. Speciale verzoeken ook. Zo vroeg iemand een keer of ik mijn teen in een pot mayonaise wilde steken. Komaan mannen."

Ook Kenji kan ervan meespreken. “Ik heb ook al het één en ander in mijn DM’s gehad, hoor. Echt waar, vrouwen moeten niet altijd onderdoen", besluit hij. Shania deed eerder al een oproep om te stoppen met het versturen van ongepaste berichten.

"Ik ben nog maar 22 en heb al zeker duizend piemels gezien", lacht Shania. Vroeger waren het er dus meer, maar nu beschouw ik twee van dat soort berichten per week als een goeie, kalme week.”