VTM

VTM-kijkers niet opgezet met wat ze te zien krijgen na 'The Masked Singer': "Geen optie"

door: STG
MaskedSingerFoxyLady.jpg
Afbeelding bron: VTM

Heel wat kijkers wisten niet wat ze gisterenavond te zien kregen. Na 'The Masked Singer' werd de zender dan ook overspoeld met reacties.

Gisterenavond was het de beurt aan Kosmos om uit de schaduw te treden in 'The Masked Singer'. De zender krijgt wekelijks heel wat reactie op het programma.

Vrijdagavond ging het er net wat anders aan toe op sociale media. Ook na het programma kreeg de zender heel wat reacties binnen. Aandachtige VTM-kijkers wisten dan ook niet wat ze te zien kregen. Hun favoriete serie werd zomaar van antenne gehaald.

De populaire serie 9/11 werd zomaar van antenne gehaald. De zender pakt vanaf nu plots uit met  'Gestrand op Honeymoon Island', een programma waarbij twee onbekenden drie weken op een onbewoond eiland moeten doorbrengen in hun trouwkledij.

Een aanpassing in het zendschema weer heel wat kijkers misnoegd over zijn. "Waarom moet een top série als 911 daar weer al na 5 afleveringen voor wijken?", vraagt een kijker zich af. "Dit stomme programma komt in de plaats van een heel goede serie 911" en "Ben niet happy, een andere dag was geen optie?", klinkt het onder meer.

Tags VTM