VTM

VTM wil misverstand over nieuw seizoen van 'Blind Getrouwd' rechtzetten: "Totaal niet"

door: LHX
'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

In het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' heeft VTM een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Zo vieren alle deelnemers samen hun trouwfeest en gaan ze samen op huwelijksreis.

De veranderingen doen denken aan 'Blind Getrouwd Australië'. Daar gaan alle koppels in hetzelfde hotelcomplex wonen en hebben ze gedurende het hele experiment contact met elkaar. Dat leidt tot heel wat drama.

Heel wat kijkers vrezen dat de Vlaamse versie dezelfde kant opgaat en dat de makers belust zijn op sensatie. Aan Dag Allemaal laat VTM echter weten dat dat niet de bedoeling is.

Ze hebben de veranderingen doorgevoerd omdat deelnemers van de voorbije seizoenen hadden aangegeven dat ze het een meerwaarde vonden om de andere koppels te leren kennen. "De kandidaten van dit seizoen waren enthousiast om samen te trouwen en op huwelijksreis te gaan", klinkt het bovendien.

'Blind Getrouwd Australië' heeft er dus volgens hen niets mee te maken. "Daar hebben we ons totaal niet op gebaseerd, da's een volledig ander format", aldus VTM.