Lefevere en Bakelants hebben er van genoeg : "Van Aert zal het niet graag horen"

door: JDH
Jan Bakelants
Afbeelding bron: Photonews

Visma-Lease a Bike staat met veel twijfesl aan de start van de Tour, vooral dan over hun kopmannen Wout van Aert en Jonas Vingegaard. Lefevere en Bakelants geloven er niet veel van. 

Voor titelverdediger Jonas Vingegaard is de Tour de France zijn eerste koers sinds zijn zware valpartij in de Ronde van het Baskenland. Daarbij brak hij zijn sleutelbeen, enkele ribben en liep hij een klaplong en een gekneusde long op. 

Visma-Lease a Bike weet dan ook niet wat het moet verwachten van Vingegaard tijdens de Tour. Patrick Lefevere gelooft daar niet veel van. "Bij Visma moeten ze niet flauw doen: die hebben verstoppertje zitten spelen", zegt hij bij HLN. 

Jan Bakelants is het daar volledig mee eens. "Natuurlijk zijn die klaar. Wout zal het niet graag horen, maar ik word er moe van. Lefevere is niet verrast. "Ze spelen wel vaker dat soort spelletjes."

Lefevere geeft toe dat Vingegaard een stevige blessure opliep, maar van Evenepoel kan hetzelfde gezegd worden. "Remco heeft ook zijn sleutelbeen en schouderblad gebroken en hij heeft ondertussen wel de Dauphiné gereden."