Liefde voorbij met Patrick Lefevere? Richard Plugge geeft het antwoord

door: BVDO
Patrick Lefevere
Afbeelding bron: Photonews

Jumbo Visma en Soudal-QuickStep spraken in alle stilte over een fusie. Toen dat nieuws uitlekte, sprong alles vrij snel af.

Patrick Lefevere en Richard Plugge voerden al van deze zomer onderhandelingen over een mogelijke fusie tussen Jumbo Visma en Soudal-QuickStep. Die draaiden echter op niks uit, nadat er veel verontwaardiging was omdat niemand bij de ploeg van Patrick Lefevere op de hoogte was gebracht.

Volgens Richard Plugge heeft het mislukken van de fusie er niet voor gezorgd dat zijn contact met Patrick Lefevere volledig voorbij is. “Wij hebben daarbij geen schade opgelopen. Iedereen binnen de ploeg is altijd goed geïnformeerd geweest. De gesprekken verliepen in goede sfeer, maar uiteindelijk hebben we beslist om het project niet verder te zetten”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Wij hebben prachtige sponsors die ons toelaten om het team uit te breiden en te versterken en kunnen straks een nieuwe sponsor aankondigen, één van de grootste bedrijven in Nederland en Europa. Ook het contract met Patrick Lefevere is nog altijd heel goed. Waarom ook niet? We kennen mekaar al zo lang en hebben de gesprekken op een nette manier afgesloten.”