Victor Campenaerts komt met straffe promostunt tijdens Omloop

door: BVDO
Victor Campenaerts
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag rijdt Victor Campenaerts de Omloop Het Nieuwsblad. Het wordt een bijzonder koude en natte editie voor de renners.

De weergoden lijken de renners zaterdag in de Omloop Het Nieuwsblad niet bepaald gunstig gezind te zijn. Het belooft rotweer te worden voor de opener van het Vlaamse voorjaar.

Voor Victor Campenaerts wordt het een schril contrast met een winter lang in Spanje wonen en trainen. Hij is dan ook van plan vier lagen kledij aan te doen, maar die moet hij tijdens de koers ook kwijtspelen en dat kan niet altijd in de volgwagen.

Hij heeft daarom een plan gemaakt. In zijn kledij liet hij een etiketje laten naaien met het emailadres vocsnorskledingkast@outlook.com op. Mensen die de kledij van Campenaerts oprapen langs het parcours mogen hem een mailtje sturen.

“Zo kunnen we afspreken hoe ik de kledij terugkrijg. In ruil krijgen ze een koffie en een tegoedbon voor een gehandtekend wielertruitje aan het einde van het seizoen, wanneer ik die kledij niet meer nodig heb”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.