Hanne Verbruggen schrikt van K3-collega Julia Boschman: "Hoop voor jou dat het een andere reden heeft"

door: COS
Hanne Verbruggen, Julia Boschman, Marthe De Pillecyn - K3
Afbeelding bron: VTM

De meisjes van K3 werden dinsdag 9 augustus op het 'Tien Om Te Zien' podium verwacht. Afgelopen zondag zagen we ze met 'Mango Mango' al een keer aan het werk.

Julia Boschman, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn hadden bij hun eerste opnames wat tijd te overbruggen tussen de repetities en de opnames. Samen met Laura Tesoro genoten de meisjes van K3 van een hapje en een drankje op het strand.

Vooral Julia ontfermde zich over het hapje. Ze blijkt wat last te hebben van cravings. "Je zou eigenlijk denken: Hanne, de boefkont, maar...", wijst Marthe naar Julia in 'K3 Vlogt' op VTM GO. "Jullie zouden ook allebei zwanger kunnen zijn", merkt Hanne op.

Toen Hanne nog niet verteld had dat ze zwanger was, zou ze dat gedacht kunnen hebben. Wanneer Hanne zei dat ze moe was, reageerde Julia: 'Oh, ik ben ook zo moe.' "Mijn broeken gingen niet meer toe. 'Mijn broeken gaan ook niet meer toe.' Bij alles wat ik zei, was jij precies zo'n papegaaitje", lacht Hanne.

Julia leek wel dezelfde kwaaltjes te hebben. "Ik dacht: ik hoop voor jou dat dat wel een andere reden heeft", bedenkt Hanne zich. Julia was vooral blij dat ze niet de enige was die zo moe was. "Ik dacht: thank god, het ligt niet aan mij. Maar... dus wel", aldus Julia.