Julia en Marthe halen fel uit naar de finalisten van 'K2 Zoekt K3'

door: STG
Diede, Celester, Hanne, Marthe, Amy en Julia tijdens 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

Nu Hanne bevallen is van Julien geniet ze nog enkele weken van zwangerschapsrust. Diede zorgde tijdens de 'Kom Erbij' shows alvast voor een waardige vervanging.

Enkele weken geleden maakte Studio 100 bekend dat Diede Van den Heuvel Hanne zou vervangen tijdens de 'Kom Erbij' shows in Nederland. Heel wat mensen reageren dan ook schamper op Instagram. "Zo makkelijk ben je dus vervangbaar binnen K3", klonk het onder andere. Ook de andere finalisten vonden het jammer dat ze via de pers op de hoogte werden gebracht van de beslissing.

 In een interview met Dag Allemaal zeggen Marthe en Julia het niet eens te zijn met die kritiek. "Diede heeft meegedaan aan dezelfde wedstrijd als ik en zij zat niet voor niks in de finale. Dus zo makkelijk zijn we niet te vervangen hoor", zegt Julia. 

"Studio 100 is al jaren gespecialiseerd in het zoeken naar de beste oplossing, en zij stelden Diede voor. Natuurlijk hebben ze dat eerst met ons overlegd. Julia en ik hadden allebei een goede band met Diede en het gaf ons een goed gevoel dat zij Hanne zou vervangen", besluit Marthe.

Tags K3